Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Spinner Ball: Szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek – Tökéletes ajándék minden alkalomra

2023-10-11 00:30

Nemrég lehetőségem volt kipróbálni egy kis lebegő tündért a Jozsikedvezmenye.hu webáruháztól. Annyira tetszett a játék, hogy kerestünk egy hasonlót, amivel fiúk vagy felnőttek is játszhatnának. És sikerült megtalálnunk. Ilyen játék a lebegő Spinner Ball, szintén a  Jozsikedvezmenye.hu webáruháztól.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Ez a lebegő labda igazán remek szórakozás nemcsak fiúknak, hanem felnőtteknek is, és akár csoportban is játszhat vele.

A Spinner ball gömbölyű, könnyű, rugalmas anyagból készült.

A labdában van egy propeller motorral és LED megvilágítás.

A Spinner ball fedele könnyű és lyukak vannak rajta. A lyukaknak és a LED megvilágításnak köszönhetően a Spinner ball érdekes fényhatásokat produkál használat közben. Ugyanakkor a lyukaknak köszönhetően belátni a Spinner ball belsejébe.

A lyukak épp csak olyan nagyok, hogy az ujjak ne férjenek bele, így nem történhet sérülés.

Anyaga - mint már említettem - könnyű és rugalmas, így nem lesz sérülés és ütközés esetén sem törik semmi el.

Ennek ellenére azt javaslom, hogy a Spinner ballt először a szabadban próbálja ki, mielőtt megtanulja irányítani. Teljesen feltöltve a propeller elég gyorsan kezd forogni, így a Spinner ball nagyon gyorsan mozog. Csak rázza meg, és a propeller forogni kezd és kezdődhet is a játék.

Nejprodávanější z kategorie: Játékok

A Spinner Ball használatát az elején meg kell tanulni.

Tehát először feltöltjük, majd elindítjuk és kezdődhet a játék. A játék egyedül is játszható – csak tegye alá a kezét és a keze mozdulatával lebegtesse.

A másik lehetőség a Spinnert az UP felirattal maga felé dönti, kissé megdönti és dobja – bumerángként tér vissza Önhöz. Ez elég nehéz, gyakorlást igényel.

Csoportban is szórakoztató a játék, ha leteszi a Spinnert a földre, és kezdődhet a verseny, hogy ki tudja először elkapni.

Jó móka a Spinner ball-t dobni és elkapni csoportban. Elég nagy koncentrációt és mozgáskoordinációt igényel. De mi ezt élvezzük a legjobban. Elég mókás, sokszor máshoz kerül a labda, mint amit eredetileg szándékoztunk, így mindig mindenki részt vesz a játékban.

A Spinner ball-al szórakoztató a játék. Nagyobb gyerekek is képesek irányítani, de szerintem a tinédzserek és a felnőttek szórakoznak vele a legjobban.

Sok minden begyakorolható vele, de mozgékonyság, jó koordináció és felfogás szükséges. Ezt követően sok nevetés és móka várja játék közben. Nagyon szeretem, hogy egyénileg és csoportosan is játszhatunk vele.

A Spinner ball könnyű, így a hátizsákban vagy zsebben tarthatja és bárhová magával viheti. Az is nagyszerű, hogy USB kábellel tölthető. Így nem kell aggódnia az akkumulátorok miatt.

Ha teljesen meg akarja állítani és kikapcsolni a Spinner ball-t, enyhén nyomja össze a két oldalát, és a propeller leáll.

A Spinner ball-ban LED lámpák találhatók, a fényeffektusok különösen kora este és sötétben mutatnak gyönyörűen. Olyan mintha egy UFO vagy más űrtest lebegne felettünk.

Ha szeretné látni a Spinner ball működését, a  Jozsikedvezmenye.hu weboldalon talál egy remek videót.