Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Legjobb ajándék gyermeknek: Ella, az interaktív repülő tündér

2023-08-31 23:10

Ezt a kis tündért egy kis hölgynek választottam ajándékba. Eléggé kíváncsi voltam, hogy milyen lesz, mert még soha nem találkoztam ilyen technológiájú játékkal. Ez a tündér ugyanis valóban tud repülni.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Ezt a gyönyörű tündért (babát) a JozsiKedvezmenye.hu oldalon vásároltam. Tényleg csak pár ezer forintba kerül, de sok örömet fog szerezni mindenkinek (kislányoknak, de felnőtteknek is).

Minden kislány hercegnőkről és tündérekről álmodik. Folyton ezeket rajzolja le. Ezért nagyon jó, hogy kitaláltak egy ilyen tündért minden kislánynak. A tündér körülbelül 19 cm magas, és pihekönnyű műanyagból készült.

Minden varázslatos tündér tud varázsolni és persze repülni.

A tündér repülése egy motornak és a kis "propellerlapátoknak" köszönhető, amelyek úgy néznek ki, mint a tütüszoknya részei. A műanyag alkatrészek szintén a tütüben vannak, és segítik a repülést. Ha bekapcsolja őket, pörögni kezdenek, és úgy néznek ki, mint egy szoknya.

A kis repülő tündér - mint említettem - egy kis motornak köszönhetően működik, amelyet egy kábellel (mellékelve) tölthet fel.

Amikor bekapcsolja a gombot, a szoknyán lévő propellerek megpördülnek, és a tündér lebegni kezd.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Ha először próbálja ki, azt tanácsolom, hogy tartsa egy ideig a tündért a lábánál fogva, hogy lássa, milyen gyorsan fel tud szállni - eléggé gyorsan. Ha nem sikerül jól felszállnia, és a tündér nekimegy valaminek - leáll a szoknyája, és a tündér leesik. Ezután meg kell nyomnia a gombot, hogy kikapcsolja, és újra be kell kapcsolnia, hogy tovább működjön. Ez egyfajta védelem, nehogy eltörjön valami.

Előfordul, hogy a szoknya valamelyik része leválik és leesik. Ilyenkor csak vissza kell tenni (elég egyszerűen megy), hogy a tündér mozgása és repülése megfelelő legyen.

Miután megtanulja kezelni a tündért, a keze fölött fog lebegni, és irányítani tudja a repülését. De ehhez némi gyakorlásra van szükség.

A legelején jó, ha a tündérrel egy olyan szobában gyakorol, ahol nincs sok bútor, vagy ha kiviszi a szabadba.

A tündér idősebb kislányoknak alkalmas.
A dobozon az áll, hogy 14 éves kortól, de szerintem egy kis gyakorlás után a 10 éves lányok is  jól tudnak vele bánni. Ettől fiatalabbaknak nem alkalmas, mert valószínűleg nem tanulnák meg irányítani. A tündér a kézmozgásra reagál, és el kell sajátítani a jó koordinációt a kézmozgás és a baba mozgása között.

Ez a tündér nagy lelkesedést váltott ki nálunk. Nemcsak a kicsik szeretik, hanem mi, a nagylányok is, szóval gyakorlunk és tanuljuk irányítani, és így mindig egy kis varázslatos tündér röpköd a szobánkban. Mi pedig úgy érezzük magunkat, mint egy tündérmesében.

Ha szeretné megnézni vagy megvásárolni a tündért, kattintson ide: Varázslatos repülő tündér - rózsaszín



Nejprodávanější z kategorie: Játékok