Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Emlékdoboz - recenzió

2023-10-01 10:45

Minél idősebb leszek, annál inkább ráébredek, mennyire fontosak számomra az emlékek. Imádok fotóalbumokat nézegetni, amikor a gyerekek kicsik voltak. A levágott hajszálakat is borítékban tartom, hogy mindig emlékezhessek a gyermekeimmel átélt szép pillanatokra. Abban a pillanatban, amikor rájuk nézek, olyan mintha csak tegnap lett volna. Nagyon szívesen emlékszem rá.

El is rejtettem az első tejfogakat, amik kiestek. Akkoriban még nem is beszéltek a fogtündérről, csak ma divat. Ennek ellenére emlékszem, milyen büszkék voltak a gyerekek, hogy kiesett a foguk, végül is csak a nagy gyerekeknek esnek ki a foguk, akik iskolába fognak menni. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy idővel összekeveredtek a fogak.

Ezért örültem nagyon, amikor felfedeztem egy emlékdobozt, aminek köszönhetően többé nem keverednek össze a gyerekek fogai.

Az emlékek megőrzése könnyebb, mint valaha

Ez a doboz nem akármilyen fadoboz, hanem az emlékek tárolója, amelyeket bármikor felidézhet, és szinte visszamehet abba a pillanatba, amikor a gyermek első foga kiesett.

Méretének (13 x 12 x 3 cm) köszönhetően a doboz nem foglal sok helyet, elviheti egy családi ünnepségre, ahol együtt megnézhetik és emlékezhetnek azokra a szép pillanatokra.

A doboz kitűnően megkülönböztethető színben és kivitelben, fiúk és lányok számára egyaránt. A fiúknak ízlésesen kisfiús, a lányoknak egy kislányos arccal van gravírozva.

Felbontás után a belsejében rekeszek találhatók, ahol megadhatja a baba nevét, vezetéknevét, születési idejét, súlyát és hosszát. Van egy hely a dedikáció írására is. Ennek köszönhetően soha nem felejti el ezeket a fontos adatokat.

A doboz alsó részén nyílások találhatók a gyermek fogainak, és az első hajszálak számára is.

Használat után zárja le a dobozt egy kis gombbal, hogy ne tudjon magától kinyílni, és ne potyogjon ki a tartalma.

Ha tehát van kisgyerek vagy unoka, akkor ez az emlékdoboz egy szép ajándék, amelyben "kincseket" tárolhat gyermekfogak és -hajak formájában. Szép emlék a gyerekek kicsi korából. Emlék Önnek, de gyermekeinek is, akik egy napon érdekes ajándékként kaphatják meg Öntől ezt a ritka dobozt.

Nejprodávanější z kategorie: Játékok