Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Sani sticks lefolyótisztító pálcák - erre van szüksége a lefolyónak

2024-03-19 14:30

Mivel egy tömbház földszintjén lakom rossz vízelvezetéssel, ezért gyakran szenvedek a kellemetlen szagoktól. Házunkban már többször javították a csatornákat, de mivel a hiba valószínűleg valahol a csőépítés legelején volt, a problémák továbbra is fennállnak. A hulladék rosszul kerül a csatornába, ráadásul a csatornából gyakran nagyon kellemetlen szag árad. Ha kint változik az idő, mi, lent lakók érezzük a büdöset.

A lefolyót rendszeresen takarítjuk, de ügyelnünk kell arra, hogy milyen eszközöket használunk. Egyszer volt egy szomszédunk, aki nagyon erős tisztítószert használt, ami megsértette a csőtömítést, és az egész befolyt hozzánk. Ezért voltam nagyon kíváncsi, amikor felfedeztem a Sani Sticks lefolyótisztító pálcákat.
 

Nejprodávanější z kategorie: Takarítás

Lefolyótisztító pálcák praktikus csomagolása

12 db tisztítópálcika van a csomagban és mindegyik pálcika kb 30 napig bírja, amit le kellett tesztelnem és ez függ a mosogató használatának gyakoriságától is. De a legtöbb még 35 napig is bírta, egyszerűen nagyszerű.

A pálcikák kellemes, enyhe illatúak, és teljesen megszüntetik a keletkező szagokat. Amikor más takarításhoz való dolgokat is kerestem, jól jött Józsi és a szuper kütyüjei a takarításhoz.
 

Nagy előnye, hogy nem csak illatrudakról van szó, hanem ez a pálca igazán kitisztítja a lefolyót és feloldja a nem a hulladékba tartozó dolgokat.. 

A férjem tréfásan azt mondja, hogy néha annyi haj van a lefolyóban, hogy csodálkozik, hogy van még a fejemen. A természetes baktériumok és enzimek feloldják a hulladékot és megakadályozzák a eltömődést.

A pálcák bármilyen hagyományos lefolyóhoz alkalmasak, legyen szó konyháról vagy fürdőszobáról. Használatuk nem igényel különleges előkészítést. Csak kivesz a pálcát, és benyomja a lefolyóba. Ezután a pálca teszi a dolgát.

A cikket vásárlónk Jana írta nekünk.