Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Sima bőr fájdalom nélkül: Recenzió - Kristályos szőrtelenítő Silky

2023-09-29 19:31

Ma szeretném bemutatni a Jozsikedvezménye.hu webáruház kristályos szőrtelenítőjét.

Teljesen véletlenül vettem, valószínűleg kíváncsiságból. Nagyon utálom a borotválkozást és ennek a terméknek a leírása felkeltette az érdeklődésemet.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Nagyon gyorsan megérkezett a szőrtelenítő, így még lesz időm használni a nyár hátralévő részében, mikor gyakrabban hordok szoknyát. Viszont egész évben használható.

Nagyon könnyű a használata. Csak simogatni kell vele a bőrt.

Az eltávolító nagyon jól tapad. Formája pontosan illeszkedik a kézbe és lehetővé teszi, hogy a mutatóujjal könnyedén növelje vagy enyhítse a nyomást epilálás közben.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Maga a gyantázó felület speciális felülettel rendelkezik. Mint egy éles reszelő, de egyáltalán nem éles a bőr megérintésekor. Soha nem volt még ilyen készülék a kezemben. A felület különleges, és tényleg működik.

Kicsit féltem az első használatkor, hogy ne dörzsöljem ki a bőröm. De teljesen rendben volt. Ennek ellenére mindenkinek azt javaslom, hogy először használja például az alkaron. Ott is vannak szőrszálak és valahogy jobban érzi az ember, hogy mennyire kell nyomni.

A szőrtelenítő egyben peelingként is működik. Eltávolítja az elhalt bőrt. Amikor a kezemen használtam, meglepődtem, hogy mennyi elhalt hámréteget távolított el. Egyáltalán nem számítottam rá. Az az igazság, hogy általában nem nagyon figyelünk a kezünkre és az alkarunkra. Időnként csak enyhén bekenjük őket. Ez a peeling jót tett a kezemnek és kevésbé láthatóak a pigmentfoltjaim is.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Apropó, hogy az eltávolító milyen szépen eltávolította az elhalt bőrt a kezemen, nem szabad megfeledkeznem a lábamról, főleg a sarkamról. Főleg nyáron, amikor papucsot és szandált hordunk, sokkal jobban kell vigyáznunk a lábunkra.

Ezzel a prima szőrtelenítővel eltávolíthatja a sarok megkeményedett bőrét a klasszikus habkő helyett. Csak nedvesítse be a lábát és dörzsölje. A szőrtelenítő használata sokkal hatékonyabb, mint a habkő, ezért azt tanácsolom, hogy ne gyakoroljon túl nagy nyomást.

A klasszikus lábborotválkozáshoz nem használom a szőrtelenítőt. Ha hosszú a szőr, borotvát használok. Amint elkezd nőni a szőr, vagy találok valahol egy elfelejtett borostás foltot, átfutok rajta a szőrtelenítővel. Pillanatok alatt újra simák a lábaim és a szőrszálak picit lassabban nőnek a szőrtelenítő használata után - vagy kevésbé láthatóak, mert a szőrtelenítő használatakor elég hosszú az idő a borotválkozások között.

Nejlepší dárek pro dítě: Interaktivní létající víla Ella

Használat után egyszerűen öblítse le vízzel.

A szőrtelenítő a lábakon is úgy működik, mint egy peeling – eltávolítja az elhalt bőrt. Ezért azt tanácsolom, hogy itt ne nyomja rá túl erősen a bőrre. De minden bizonnyal mindenki az igényei és érzései szerint "finomhangolja". A szőrtelenítő használata után azt javaslom, hogy a bőrt hidratáló krémmel vagy testápoló tejjel kenje be, hogy kellően táplált legyen.

A szőrtelenítő és a krém kombinációja biztosítja, hogy szép, egészséges bőre legyen nem kívánt szőrszálak nélkül. Ez fantasztikus!

A készüléket a Jozsikedvezmenye.hu webáruházban vásárolhatja meg. Hat színben kapható, így mindenki kiválaszthatja kedvenc színét. Ezek után csak használja és élvezze az intelligens szőrtelenítés kényelmét, amely könnyen elfér a táskájában is. Így kiválóan használható (az otthoni használat mellett) útközben is. Nagyon meg vagyok elégedve a szőrtelenítővel.

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek.

Nejprodávanější z kategorie: Testápolás