Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Reklamáció

Reklamáció gyorsan és megbízhatóan

Webáruházunk célja, hogy mindig a legjobb szolgáltatást és a lehető legjobb ügyfélszolgálatot nyújtsuk. Bármilyen kérdése, vagy a szolgáltatások minőségének javítására vonatkozó javaslata, esetleg panasza esetén forduljon hozzánk bizalommal az info@jozsikedvezmenye.hu e-mail címen. Azonnal figyelmet szentelünk Önnek, és mindent gyorsan megoldunk, hogy elégedett legyen.

Hogyan zajlik nálunk a reklamáció?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a info@jozsikedvezmenye.hu e-mailre írva vagy a kapcsolatfelvétei űrlapunkon keresztül és jelezze nekünk, hogy reklamációval szeretne élni.

Az e-mail beérkeztét követően reklamációját feldolgozzuk, és annak kézhezvételéről visszaigazolást küldünk. A visszaigazolásban a lehető leggyorsabb feldolgozáshoz szükséges lépések menete lesz feltüntetve. Bár tisztában vagyunk vele, hogy egy panasz feldolgozása akár 30 napig is eltarthat, igyekszünk mindent a lehető legrövidebb időn belül megoldani.

Abban az esetben, ha arra kérjük Önt, hogy küldje el a reklamált terméket a címünkre, kérjük, tegye a csomagba a reklamáció kézhezvételéről szóló visszaigazolást vagy egy lapot a rendelési számmal – ez felgyorsítja panaszkezelési eljárást. Kérjük, ne küldje vissza nekünk a reklamált árut anélkül, hogy erre kértük volna.

Az elküldött e-mailben kérjük tüntesse fel a következő információkat:

  • megrendelés száma
  • a reklamált termék neve
  • a termék hibája - a hibát kérjük a lehető legjobban írja körül, hiszen a konkrét specifikációnak köszönhetően a lehető leggyorsabban megoldást tudunk javasolni a helyzetre
  • ideális esetben mellékeljen egy fényképet a sérült termékről / küldeményről

A reklamált terméket a következő címre küldje vissza:

Zaparkorun s.r.o.
V Honech 690
250 67 Klecany
Česká republika - Csehország

Csomagküldésre szolgáló adatok a Csomagküldő átvevőhelyén a "Csomagok egymás között" szolgáltatással:

Név: RMAVRATKY
Vezetéknév: Adja meg a rendelése számát
E-mail: reklamace@zaparkorun.cz
Szállítási cím: 21697 - V Honech 690, 250 67 Klecany - Zaparkorun.cz

Ha egyszerűen csak elküldi a terméket a címünkre, szükségtelen késedelem léphet fel a reklamáció feldolgozásában.