Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió: PLANELAUNCH repülő kilövő

2023-09-15 10:50

Amikor ajándékot kerestem az unokámnak jutalomként a jó bizonyítványért,  találtam egy nagyszerű játékot, ami minden fiú számára tökéletes.

Ez egy kilövőplatform (mi otthon pisztolynak hívjuk, ezért ezt a megnevezést használom a továbbiakban) Planelaunch 4 kilőhető repülővel a Jozsikedvezmenye.hu webáruházból.

Vystřelovací letadlo Planelaunch

Nagyszerű játék három éves kortól, ami elvonja a gyerekek figyelmét a számítógépről. Ez egy szabadtéri játék, amely szórakoztatja gyermekeit és barátaikat.

A játék 3 éves kortól alkalmas - a kisebb gyerekek valószínűleg lőni tudnának, de nem tudnák egyedül felhúzni a fegyvert, segítségre lenne szükségük. Folytatnám a pisztoly működésével.

Vystřelovací letadlo Planelaunch

Működéséhez nem kell elem. A gyerekek bárhol és bármikor játszhatnak vele.

Csak tegye a repülőgépeket a tárba és húzza fel a pisztolyt. A ravaszt megnyomva a repülő felszáll, és a tárból egy másik lép a helyére.

Ez tökéletesen koordinálja a finommotoros készségeket, a szem-kéz koordinációt, valamint például a repülőgép repülési távolságának becslését vagy a térben való tájékozódást. Az unoka versenyez a barátaival, hogy ki tudja a legmesszebbre eljuttatni a repülőt. Így gondolkodnak, találgatnak, hogy milyen szögben és hogyan kell lőni a repülőt. Valójában a fizikát gyakorolják anélkül, hogy észrevennék. Megtanulnak fókuszálni is, mert minden felhúzás után újra kell célozniuk, hogy a repülő oda repüljön, ahova szeretnék. Figyelembe kell venni például a szelet és a környezeti hatásokat is. Javaslom olyan helyen használni, ahol kevés a fa, mert az első napon többször is fára kellett másznunk.

Nejprodávanější z kategorie: Játékok

A Planelaunch EPP polimer anyagokból készül. A repülőgép könnyű, rugalmas és ütésálló. Anyaga környezetbarát.

A játék teljesen biztonságos. A repülőgépek igazán könnyűek, így még ha el is talál valakit, semmi baja nem lesz. Ez nagyon jó, mert a fiúk néha kicsit vadul játszanak, szóval jó, hogy nem árthatnak maguknak és egymásnak.

A Planelaunch egy játék kültéri használatra. Otthon a repülőgépek nem repülnek olyan jól, és előfordulhat, hogy levernek valamit.

Mint már említettem, a játékot a Jozsikedvezmenye.hu webáruházból rendeltem, tehát olcsó - tényleg pár forintba kerül, de sok öröm és móka van vele.

Kis súlyának és kis méretének köszönhetően a gyermek gyakorlatilag bárhová magával viheti a szabadba - a kertbe, sétálni, kirándulásra vagy nyaralásra. Sok móka és öröm lesz a Planelaunch-al mindenhol.

Vystřelovací letadlo Planelaunch

Bevallom, még mi felnőttek is élvezzük a játékot. Ez egy újdonság és mindenki ki akarja próbálni. Tehát ha van a családban egy játékos felnőtt (apa, nagypapa) a gyerek mellett, akkor két játék vásárlását javaslom. Megtörténhet, mint nálunk, hogy a felnőttek annyira beleélik magukat a játékba, hogy nem akarják odaadni a játékot a gyerekeknek.

Ha szeretné látni, hogyan működik a repülő kilövő, nézze meg az alábbi videót.

A csomag 1 kilövő pisztolyt és 4 repülőgépet tartalmaz.

A játék itt tekinthető és vásárolható meg: Planelaunch repülő kilövő