Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió - Süllyesztett napelemes LED kerti lámpák

2023-07-05 13:25

Mivel közeledik a kertészkedés, grillezés, és üldögélés egy pohár bor mellett a kertben vagy a teraszon, szeretném bemutatni a kerti napelemes LED lámpákat. A Parforintert.hu webáruházban egy 4 LED-es kerti lámpa készletet választottam. Aki még nem ismeri a LED-es lámpákat, annak nagyon ajánlom!

Aki már ismeri őket, azt tanácsolom, hogy vásárolja meg ezt a szép 4 darabból álló készletet nagyon kedvező áron. Még ha van is néhány tavalyi LED-es lámpája, jó néha kicserélni őket. Még a legjobb napelemes lámpák is veszítenek fényességükből idővel. A napelemes LED-lámpa egy kis csoda a kertben. Szuper találmány. Ezeknek a lámpáknak köszönhetően esténként az egész udvar meg lesz világítva. Vagy egyszerűen megvilágíthat egy szép virágágyást vagy sziklakertet, és este a székben pihenve gyönyörködhet bennük.

Solární zahradní LED světla 4 ks

Napelemes töltés

A napelemes kerti LED lámpák - ahogy a neve is sugallja - egyszerű elven működnek. Nappal a napfény tölti fel őket, este pedig, amint besötétedik, a szenzornak köszönhetően bekapcsolnak és világítanak. Nincs szükség áramra és kábelekre sem. Csak napfényre. A lámpák nagyon praktikusak. Sokat használjuk őket például a nagymamám nyaralójában. Villany van ott, de csak a nyaralóban. Ha este kimentünk, zseblámpát kellett vinnünk, különben nem láttunk semmit. A napelemes lámpák tökéletesen megvilágítanak minden olyan helyet, ahol szükség van rá. Este is mehetünk például a kertbe - és zseblámpa nélkül. A lámpák maguktól felvillannak, és reggel újra kialszanak. Nem kell aggódnunk semmi miatt, semmit sem kell oldani.

Ha nem szeretné használni a lámpákat, egyszerűen lekapcsolhatja őket a hátulján található gombbal.

Kislányként féltem kimenni éjszaka a sötétbe. Ma már nem félek a sötéttől, de egyáltalán nem is szeretem. Nos, ha nyáron szeretnénk késő estig grillezni a barátokkal, akkor a LED-es lámpák garancia arra, hogy senki nem botlik meg és nem töri ki a lábát. A lámpák teljesen karbantartásmentesek. Csak helyezze el őket oda, ahol fényre van szüksége, és nem kell más miatt aggódnia. Szóval néha megtörlöm őket nedves ruhával, hogy letöröljem róluk a port, de nem igazán szükséges. Az eső lemossa a szennyeződéseket, és a lámpák ismét gyönyörűen tiszták.

Lámpák beüzemelése

A lámpák felszerelése nagyon egyszerű. A dobozban 4 db lámpát és hozzájuk tartozó műanyag bajonettet talál. A tüskékre helyezi a lámpákat, és beledöfi a földbe. Ha például egy lépcsőt szeretne megvilágítani, csak tegyen tüskék nélküli lámpákat az egyes lépcsőkre. Ha például teraszra szeretné elhelyezni a lámpákat, ahol bajonettel nem rögzíthetők a talajhoz, akkor a padlóra, korlátra való rögzítéshez kétoldalas ragasztószalagot javaslok. A lámpák könnyűek, hogy a szél ne fújja el őket.

A JozsiKedvezmenye.hu webáruház napelemes kerti lámpái igazán praktikus kütyü minden kertbe, teraszra, sétányra vagy sötét lépcsőre. Ezeknek a lámpáknak köszönhetően bármilyen helyet megvilágíthat kábelek és áram nélkül, pusztán a napfénynek köszönhetően.

Praktikus és környezetbarát lámpák, amelyek biztonságossá teszik a mozgást a sötét kültéri helyeken.

Az alábbiakban a napelemes kerti lámpa műszaki adatait találja:

  • világítás színe: hideg fehér
  • a lámpáknak tüskéi vannak, amelyeknek köszönhetően egyszerűen leszúrhatja őket a gyepbe
  • beépített szenzorral rendelkeznek, így nem világítanak állandóan
  • az érzékelő csak sötétedés után kapcsol be
  • napközben a lámpák önmagukat töltik fel
  • nincs hozzájuk kábel
  • rozsdamentes acélból és ABS-ből készülnek
  • napelemek 2V/100mA
  • teljesítmény: 0,4 W
  • üzemidő: 6-8 óra
  • akkumulátor típusa: 1,2 V 600 mAh Ni-MH
  • a lámpák átmérője: 11,6 cm
  • kikapcsoló gomb

 ‌ ‌

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek