Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Vásárlói vélemények - neoprén karcsúsító öv

2023-02-02 23:03

Mindenki, akit megkérdezek, mi az újévi fogadalma, általában kétféleképpen válaszol. Vagy nem tesz fogadalmat, vagy fogyni akar. Én a második csoportba tartozom.

Akár sokat, akár keveset szeretne fogyni, mindig két dolgot kell tennie. Módosítsa az étrendjét és kezdjen el többet mozogni.

neoprén karcsúsító öv

Ha idén végre kitartott, és betartja a fogyókúrát, van egy remek trükköm az Ön számára. Még a fogyásban is lehet segíteni egy kicsit. Nem a csodatablettákra gondolok, amelyek végül többet ártanak, mint használnak, hanem egy nagyszerű karcsúsító neoprén övre.

 ‌

 ‌

 ‌

Egyszerű elven működik - felmelegíti a hátat (csípőt) és a hasat edzés, futás, kerékpározás során - azaz bármilyen sportolás közben. Ez gyorsabban égeti a zsírt a has és a deréktájon. Egy barátom edzés közben műanyag fóliával tekerte be a hasát, és most kellemetlen kiütései vannak. Ez nem fog megtörténni a neoprén övvel. Egy hónapja használom, és nincs kiütés - és nagyon érzékeny a bőröm!

A neoprén öv anyaga puha, gyengéd és kellemes tapintású. Az övet a derekára helyezi, és tépőzárral rögzíti. Ezután csak mozogjon és sportoljon, ahogy szokott.

neoprén karcsúsító öv

Figyelembe kell venni, hogy mint minden más, az öv sem működik csodával határos módon. Hosszú ideig kell használni, hogy megmutassa a hatását. Semmiképpen ne számítson arra, hogy egy hét viselés után darázsderekú lesz. 

  • Az öv elég nagy - a mérete 100 x 19 cm.
  • Az öv univerzális nőknek és férfiaknak egyaránt.

Mivel az öv egy kicsit jobban felmelegíti a hasat, és ezért izzad, az övet időnként ki kell mosni. 40 fokon mosógépben vagy kézzel mosom. Ne szárítsa szárítógépben és ne vasalja. Javaslom az öblítést vagy mosást már az első használat előtt - a neoprénnek van egy pici illata (legalábbis én érzem a sajátos szagát), ezért ki kell mosni

Tehát ha sportol és fogy, jó egy kicsit segíteni a folyamatot és felgyorsítani. Például neoprén övvel a has és a derék zsírtartalmának csökken.