Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Elektromos sarokreszelő - ideális minden nő számára

2023-05-11 12:00

Ma egy nagyszerű kütyüt szeretnék bemutatni az otthoni lábápoláshoz. Ez egy lábreszelő, ami nem hiányozhat egyetlen fürdőszobából sem!

Nyáron nagyon szeretek papucsot hordani, sőt, mezítláb is szeretek járni. Ez azonban megköveteli a láb bőrének fokozottabb ápolását. Ha nem kezelik megfelelően a bőrt a sarkakon, az elkezd repedezni, és nem csak csúnyán néz ki, de mindenekelőtt nagyon fáj is. Általában nincs időm pedikűrre járni, ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nagyszerű lábreszelőre.

Egy reszelő, ami mindig jól jön

Ahogy a neve is sugallja, mindössze 2 db AA elemre van szüksége, és a reszelő használatra kész. Jobb, ha újratölthető elemek vannak, mert biztosan többször is használni fogja a készüléket, hogy ne kelljen folyton újabb elemeket vásárolni és azon gondolkodni, hogy van-e elég otthon. Maga a reszelő használata nagyon egyszerű. Csak helyezze be az elemeket a készülékbe, és kapcsolja be a gomb segítségével.

A készüléket kizárólag száraz bőrön használja. Nekem az működik, ha a lábamat 20 percig fürdősóba áztatom, hogy a bőr megpuhuljon, majd megszárítom, és használom a reszelőt (meg kell szárítani a lábát – nedves bőrön ne használja). A puha, rugalmas bőr jobb a reszeléshez, ha a sarka valóban megrepedt.

Használatkor nem ajánlott a reszelőt egy helyen tartani  2-3 másodpercnél tovább mozgás nélkül. Az ok egyszerű - a fordulatok meglehetősen gyorsak, és ha megáll egy helyen, megégeti a bőrt, és az kellemetlen. Kipróbáltam, és tényleg nem ajánlom. Jobb, ha a reszelőt folyamatosan mozgatja a bőrön.

Ha helyesen és rendszeresen használja a reszelőt, a lábai elhalt bőre elkezd hámlani és eltűnik, és újra gyönyörű sarkai lesznek. Csak ne siesse el, ez elsőre nem fog sikerülni. Türelmesnek kell lennie, fokozatosan kell eltávolítani az elhalt bőrt a sarkat szép lassan rendbe rakni.

A reszelő paraméterei

  • Az első használat előtt távolítsa el a görgő védőburkolatát, és ellenőrizze, hogy a görgő szilárdan be van-e helyezve a készülékbe.
  • Kapcsolja be a készüléket az ezüstgyűrű elfordításával, helyezze a sarkára, és hagyja, hogy a görgő átcsússzon a megkeményedett bőrön.
  • Az elhalt bőr fokozatosan lehámlik.
  • Csak száraz bőrön használja.
  • Amikor elérte a lábak kívánt puhaságát, kapcsolja ki a készüléket az ezüstgyűrű elfordításával.
  • Ha nem, ismételje meg a kívánt simaságig.
  • Ne használja ugyanazon a területen 3-4 másodpercnél tovább.

Tehát ha Önnek is hozzám hasonlóan durva és repedezett bőrproblémája van a sarkán és a lábán, mindenképpen próbálja ki a reszelőt.

Tipp: A gyakori sarokdörzsölődés elkerülése érdekében válasszon kényelmes barefoot cipőt, amely elegendő helyet biztosít a lábának, miközben elősegíti az egészséges testtartást.

A cikket ügyfelünk, Jana írta Önnek.