Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió - elemző személymérleg

2023-08-02 10:50

Arra a kérdésre, hogy van-e otthon mérlege, legtöbbünk igennel válaszolt. De ez nem egy egyszerű mérleg. Léteznek már olyan okos mérlegek, amelyek a súlyon kívül más fontos paramétereket is mérnek. Ideje eltenni a régi mérleget, és venni egy új, modern – okosmérleget.

Az analitikus személyi mérleg meg fogja lepni

Természetesen fő feladataként mindannyian azt szereténk, hogy jól és pontosan mérjen súlyt. Egy egész családdal próbálkoztunk. Különböző mérlegeken mérve hasonlítottuk össze magunk és különféle tárgyak súlyát. Az eredmény nagyon pozitív - ez az analitikai mérleg jól és pontosan mér, pontosabban, mint az eddig otthon használt mérleg.

Akár a kinézet miatt, akár egészségügyi okokból szeretne  fogyni, akár csak egészséges szeretni lenni – ez a mérleg a súlya mérésén túl sok más érdekes és fontos adattal is szolgál majd. A mérleg beépített bluetooth modullal és négy beépített érzékelővel rendelkezik, amelyekkel egyéb funkciókat is mérhet. Funkció szerint 8-at mér – tehát egy 8 az 1-ben mérleg.

Például a BMI-index kiszámítása, a testzsír mérése, a testben lévő víz mérése (meglepődne, mennyi vizet tartunk vissza gyakran a szervezetben, és így természetesen nagyobb a súlyunk), de ez a mérleg a csont- és izomtömeget is képes megmérni. A mérleg a belső szervek zsírtartalmát is jelzi.

Az adatok egy nagyon könnyen leolvasható digitális kijelzőn jelennek meg. A mérleg egy praktikus alkalmazással is rendelkezik, amellyel adatokat továbbíthat a mérlegről a telefonra. Az applikáció linkjét itt találja.

Mit tud az analitikus mérleg?

  • részletes testsúlymérés
  • akkumulátor töltöttségi állapota
  • szobahőmérséklet
  • a BMI (testtömegindex) kiszámítása
  • testzsír mérés
  • testvíz mérés
  • csont- és izomtömeg mérése
  • a mérleg az alkalmazással a napi kalóriaszükségletet is biztosítja
     

A test víz-, izom- és csonttömegének mérése is nagyszerű. Főleg a nők fogják értékelni. A nők csonttömege, különösen idősebb korban, nem túl jó, ezért jó áttekintést kapni és megelőzni például a kellemetlen csontritkulást..

A cikket kedves vásárlónk Jana írta nekünk.