Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Grilltisztító kő – egy olyan eszköz, amely minden háztartásba kell

2022-05-03 10:16

Végre szép idő van kint, és az időjárás úgy kívánja, hogy vegyük elő a grillt. A grillezés nagyszerű szórakozás az egész család számára, amely a grillen sült hús és zöldségek ízletes elfogyasztásával zárul.

Nagyon szeretek grillezni, télen mindig keresek néhány remek tippet és receptet pácokhoz. Van, aki a húst szereti, van, aki a kolbászt, míg mások a zöldséget vagy hermelint, de mindenki megtalálja a maga finomságát.

Minden grillezésnek vége szakad, aztán jön az a tevékenység, amit senki sem szeret, ez pedig a grill és főleg a odaégett grill tisztítása. A rácsot koszosan hagyni nem éri meg – a megégett ételmaradékok elrontják a következő finomságok ízét. Így a legtöbben ecsettel takarítjuk és zsíroldót használunk.

Szeretnék bemutatni egy szuper alternatívát, ami személy szerint nekem a legjobban megfelel a grill tisztításához.  Ez a grilltisztító kő, mellyel a tisztítás gyerekjáték és néhány perc kérdése.

Tapasztalataim a grilltisztító kővel

Többször próbáltam a követ és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Amikor először fogtam a követ a kezemben, nagyon meglepett, hogy milyen könnyű, de ugyanakkor kemény is. Kicsit úgy néz ki, mint a fürdőszobákból ismert habkő a sarok megkeményedett bőrének eltávolítására, és a használati elve is valójában nagyon hasonló.

A kő megtisztítja a grillrácsot, így előkészíti a következő grillezéshez. Nagyon egyszerű a használata, és nem kell semmit előkészíteni, csak vegye a követ, tegye a rácsra, és húzza egyik oldalról a másikra.

A kő grillezés után három rácstisztítást bírt ki, persze ez a rács szennyezettségétől és méretétől is függ, kisebb méretnél kétszer ennyi ideig bírja.

Ezt a terméket minden barbecue szerelmesnek tudom ajánlani, akik több tíz százalékkal könnyebben tisztíthatják meg a grillt. Több darab vásárlása esetén mennyiségi kedvezmény vár Önre.

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek