Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Az 5 legjobb kütyü a konyhába

2023-07-19 12:30

A konyha az a hely, ahol mindannyian elég sok időt töltünk. Összeszedtünk Önnek 5 kütyüt, amelyek segítségére lesznek a konyhában, és amelyekkel időt takaríthat meg, amit más dolgokra fordíthat. Szóval nézzük meg őket!

Szilikon fedő edényekre

Józsi minden konyhába ajánlja a rugalmas fedőket! Tökéletes megoldást kínál a friss élelmiszerek tárolására. Tágulásuknak köszönhetően a fedelek univerzálisak és különböző méretű és formájú edényekhez használhatók. Mindent lezár, amire szüksége van! A tartósított élelmiszerek frissek maradnak és soha nem száradnak ki.

Ezek a szilikon fedők könnyen moshatók. Használhatja őket hűtőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben vagy sütőben. A fedelek tökéletesen zárnak, így nem kell attól tartania, hogy az edény tartalma kiömlik vagy kiborul – bármilyen edénybe bepakolhatja az élelmiszereket munkába vagy kirándulásra. Az oldalsó fogantyúk lehetővé teszik a szilikon fedők egyszerű eltávolítását az edényről.

Szilikon jégkocka készítő

A szilikon jégkocka készítő felbecsülhetetlen értékű a forró nyári napokon. Még soha nem volt ilyen egyszerű és praktikus a jég elkészítése a frissítő italokhoz. A szilikon edény rövid időn belül akár 120 félgömb jeget is képes előállítani. A szilikon tokozásnak köszönhetően jelentősen lassítja a jég olvadását és segíti a félgömbök könnyű szétválasztását

Szeretne gyorsan lehűteni egy italt? Nem probléma, vegye ki a jégkészítő belső részét, és helyezze be helyette a hűteni kívánt palackot.

Többfunkciós zöldségszeletelő szűrővel

Praktikus és többfunkciós szeletelő, amit imádni fog! A csomagban a felaprított ételhez való tálon kívül 7 különböző könnyen cserélhető tartozékot is talál. A készlet tartalmaz egy zöldséghámozót és egy ujjvédőt is. A fogantyú kényelmes és csúszásmentes.

Ezzel a szeletelő kütyüvel könnyebbé és gyorsabbá válik a saláták és zöldség köretek elkészítése.

Húspuhító pác befecskendezővel

Ha igazi ínyenc, ez önnek való. Ezzel a húspuhítóval a hús szaftosabb és finomabb lesz. Ezt a 30 rozsdamentes acél tűnek köszönhetően éri el, amelyek behatolnak a húsba. Ez a hő egyenletes behatolását okozza a húsba, ennek köszönhetően érheti el a legjobb ínyenc eredményeket. Ezen felül tartozik hozzá egy tartály, ahová a pácot teheti, és így következetesen ízesítheti a húst.

A tűk a húsban hőcsatornákat hoznak létre, amelyek elősegítik a hő egyenletes bejutását a hús készítése során, aminek köszönhetően az elkészítési idő akár 40%-kal is csökken. Ideális ajándék szakácsoknak, húsok- és grill szerelmeseinek.

InnovaGoods Pro V Sharvy késélező

Kézi késélező V-alakú kivitelben, amely lehetővé teszi az összes késtípus (sima kés, fűrészlap, japánkés stb.) csiszolását és élezését. Használata nagyon egyszerű, a választött szög alapján durva vagy finom élezést érhet el. A megfelelő csiszolás meghosszabbítja a kések élettartamát. És ne felejtsük el, hogy egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles!

Használata nagyon egyszerű, és a választott szögtől függően durva vagy finom köszörülés érhető el.