Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Light Angel vezeték nélküli kültéri lámpa, amely éjszaka sem hagyja cserben

2023-06-28 13:10

A nyár arra csábít bennünket, hogy hosszabb ideig tartózkodjunk kint, és időnként késő este jöjjünk csak be. Annak érdekében, hogy biztonságban érkezzünk az ágyba, ma szeretném bemutatni Önöknek a Light Angel-et - egy mozgásérzékelős kültéri lámpát, aminek köszönhetően többé nem kell aggódnia a kültéri esésektől.

Ennek a lámpának természetesen nem kell feltétlenül kint lennie, de elhelyezheti lakásában vagy nyaralójában. Nekem több helyen is van.

Az egyik kint van a másik a folyosón, mert amikor sötétedés után belépek a lakásba, nem kell azonnal a kapcsolót keresnem és a szenzornak köszönhetően felkapcsol a lámpa, így le tudom rakni a csomagjaimat, le tudom vetni cipőmet, és csak ezután kapcsolom fel a lámpát.

Van egy harmadik lámpa a wc előtt a gyerekek és magam kedvéért, amikor a gyerekek vagy a férjem este mennek a mosdóba, akkor nem kell nagy villanyt gyújtani, így nem ébrednek fel teljesen, és visszamennek az ágyukba, ahol kényelmesen elalszanak tovább.

Praktikus kültéri lámpa Light Angel

A lámpát a szekrényben is elhelyezheti - főleg beépítettbe, ahol néha meg kell nézni a tárolt ruhákat, de felhasználható pincében, garázsban vagy éjszakai lámpaként a gyerekszobában.

A lámpa nagyon hasznosnak bizonyult egy áramszünetnél, nem kellett sötétben turkálni a szobában, gyertyát vagy zseblámpát keresve. A lámpa kigyullad, és nyugodtan kereshet egyéb fényforrást.

Nagy előnye még, hogy a lámpa 4 db AA ceruzaelemmel működik, így nincs szüksége kábelre, és a lámpát valóban bárhol elhelyezheti.

A lámpa 7 LED izzóval rendelkezik, így nagyon fényesen világít, és még egy sötét helyet is eléggé megvilágít ahhoz, hogy lássa, hová lép, és érzékelje az előtte lévő teret.

Az izzók élettartama ebben a lámpában akár 100 000 óra, így nem kell attól tartania, hogy az izzók gyorsan örök vadászmezőkre kerülnek, és a LED technológiának köszönhetően a lámpa érintésre sem forró, így a gyerekeket sem égeti meg.

Ne felejtse el megnézni a teljes Led lámpa kategóriát is, amely tele van hasonló vezeték nélküli lámpákkal és LED szalagokkal.

A Light Angel kültéri lámpa paraméterei

  • 7 LED izzó
  • élettartam: 100 000 óra
  • mozgásérzékelés 10 m távolságig
  • méretek: 13 x 15 cm
  • szín: fehér
  • tápellátás: 4x AA elem (az elem nem tartozék)